Аеробокс

Какво е Аеробокс

Аеробокс е спортна дисциплина, която включва всички удари, стъпки и движения от бокса. Движенията се изпълняват във въздуха и на лапа (ръкавица, която треньорът държи за точност и ефективност на ударите), като ударите ги правите вие. В аеробокса няма спаринг или удари, които може да получите от вашия противник!

Ползи от Аеробокс

С Аеробокс бързо и трайно ще свалите стреса и излишните килограми, ще оформите мускулите на тялото си и ще се заредите със спортен хъс и енергично настроение! Как се случва това?

  1. Спецификата на движенията в бокса и скоростта им на изпълнение, водят до бързо засилване на кръвообръщението, както и до бързо изпотяване, изгаряне и чистене на телесна мазнина.
  2. Уникалният ефект на аеробкса е, че при изпълнението само на едно движение и на един удар, участва цялото тяло – като започнем с раменния пояс, бицепс, трицепс, коремна мускулатура, талия, седалищни мускули , тазобедрена става и завършим с подбедрицата.
  3. Ако един удар включва участието на цялото ни тяло, представете си какво се случва, когато към него добавим и останалите удари в бокса (ударите са общо 4: горе и долу в трупа, крушета, ъперкъти). В аеробокса тези удари се правят в различни комбинации и със сигурност няма да Ви остане и мускулче, което да не бъде включено и да не участва в тези комбинации.
  4. Освен ударите от бокса, в комплекса упражнения са включени и елементи от каланетиката, спортната аеробика и стречинга, така че за 90 минути да заредите максимално добре духа и тялото си!

Кога?

График

Къде?

Контакти

Колко?

Цени

Related Classes