KombatXtreme®

Какво е KombatXtreme®

KombatXtreme® е “супер як” боен фитнес клас. Ритайте и удряйте, докато се потопите в усещането за музика и движение. Ако искате прости движения, комбинирани с боен привкус, използвайки бойни стилове като бокс, карате, капоейра и кик-бокс, това е точно за вас. „Представете си боен сценарий с четирима нападатели около вас, 360 градуса. Вие изпълнявате невероятната 128-бийтова хореография, използвайки автентични движения и бойна техника. Ето за това става дума!” —Nicco Kuc.

ТОВА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН КЛАС за една наистина различна кардио тренировка. Ще си тръгвате от всеки час, треперейки от ритане, удряне, коленичене и извиване, докато в същото време се наслаждавате на преливащата от адреналин музика и невероятната бойна хореография.

Ползи от KombatXtreme®

 1. Подобряване на кръвоснабдяването на мускулите.
  KombatXtreme® помага за усилената работа на сърцето и белите Ви дробове и по този начин до мускулите в тялото Ви достига по-голямо количество кислород и хранителни вещества. Така мускулите Ви работят ефективно през цялото време на тренировката. Подобряването на кръвообращението на мускулите помага в значителна степен за премахване на мускулните болки и дискомфорт.
 2. Повишаване на мускулната издръжливост.
  Колкото по-често посещавате тренировките поKombatXtreme®, толкова по-бързо ще постигнете значителна физическа издръжливост. По този начин тялото Ви ще се приспособи към по интензивното физическо натоварване,  което от своя страна ще ви накара да се почувствате много по-жизнени.
 3. ​Поддържане на здравословно тегло.
  Тренировките по KombatXtreme®  са един от  най-добрите варианти за изгарянето на излишните калории и мазнини във вашето тялото. Лесно достъпките упражнения в тренировката се превръщат в здравословен начин за редуциране на излишните килограми и намаляване на процента мазнини в тялото Ви.
 4. Подобряване на психоемоционалното състояние.
  Хората, които редовно практикуващи аеробни упражнения са много по стабилни  психически от тази, които не спортуват. Тъй като аеробните упражнения са един от най-ефикасните начини за борбата със стреса и депресиите. Практикувани редовно, аеробните упражнения помагат за регулиране на психичните функции и по-добро емоционално здраве.
 5. Най-забавния и увлекателен начин да влезнеш във форма!

Кога?

График

Къде?

Контакти

Колко?

Цени

Related Classes