Кампания “Успех Кобра!”

Кампания “Успех Кобра!”

Кампания Успех, Кобра!

Виж Кампанията

Детайли за Кампанията

Детайли за Кампанията

Здравейте приятели на спорта!

На 28.10.2017 год. в Кардиф Кубрат Пулев ще излезе за втори път в битка за Световната титла в супертежка категория. “СПОРТЕН ЦЕНТЪР ПУЛЕВ” подкрепя Кубрат, вярва в успеха му и ви кани да се присъедините към нашата кампания!

Какво ни вдъхнови

Вдъхновихме се да направим това от вас, спортуващите в нашия център, които искрено се вълнуват за Кубрат и искат да му пожелаят успех. Приготвихме мотивиращи послания които принтирахме и ги раздадохме във всичките ни зали. Преди или след тренировка, както предпочиташ, можеш да помолиш своя треньор да те снима. Ако искаш да кажеш лично послание чрез филмче – също може!

Всички треньори са инструктирани и с радост ще те изслушат. Можеш да се снимаш многократно, няма ограничения. Колкото повече послания има толкова повече ще зарадваме Кубрат.

Избери си тренировка и те чакаме! Тренировките които предлагаме можеш да видиш тук, а графикът – тук.

Благодарим ти!


Въпрос: Кой може да участва в кампанията?

Отговор: Всеки, който тренира в Спортен център “Пулев” и участва в което и да е занимание.


Въпрос: Как става участието в кампанията?

Отговор: Преди началото или след приключване на тренировката се обръщаш към Кубрат с послание или поздрав, което ние заснемаме. Снимките се публикуват на нашият сайт тук.


Въпрос: Колко пъти мога да участвам?

Отговор: Няма ограничение, колкото пожелаеш.


Въпрос: Посетих сайта но не мога да открия снимката си, какво да правя?

Отговор: Над снимките има филтър. Избери датата на която си направил/ла снимката и натисни “ФИЛТРИРАЙ”. Разгледай снимките от тази дата, твоята ще е между тях.


Въпрос: Филтрирах по дата но все още не виждам снимката…

Отговор: Поради големият интерес и многобройното количество снимки е възможно някоя от тях да бъде пропусната, за което се извиняваме. Заповядай пак, ще се радваме да направим нова снимка! Кампанията е в сила до края на месец Октомври 2017г.